Theater de Wegwijzer entradas y conciertos 2017 2018 | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de esta sala, síguela para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de esta sala,
como ya sigues esta sala, te notificaremos cuando los tengamos

Información

Meer dan twintig jaar achter de schermen: één gezamenlijke droom: een eigen theater. In september 2003 heeft die opmerkelijke gebeurtenis plaats gevonden... Soms komen dromen uit.

Wij, Arnout Schop en Trudi Wams hebben onze droom kunnen waarmaken: een school ombouwen tot theater om daarmee een speelplaats te creëren voor aankomend theater- en muziektalent en een plaats waar professionele bespelers voorstellingen kunnen spelen of uitproberen. Wij hopen hier terug te vinden wat we in de grote theaters langzamerhand zijn kwijtgeraakt.In veel theaters is er steeds minder contact met artiesten, laat staan dat je als techniek nog bij het scheppend proces bent betrokken.

Soms hoor je een regel uit een liedje, een tekst uit een cabaret of toneelvoorstelling, waarbij je het gevoel hebt, dat het alleen voor jou geschreven is. En dat gevoel maakt, vaak jaren later nog, de wereld een beetje mooier dan ze was....

Theater de Wegwijzer wil een podium zijn voor al het moois wat het theater te bieden heeft: voorstellingen (maximaal 80 bezoekers), try-outs,
inleesvoorstellingen, maar ook voor repetities of om gewoon te werken aan een voorstelling in alle rust en ruimte midden in het Zeeuwse landschap.

Het theater is gefinancieërd uit eigen middelen en draait zonder subsidie.

Localización

Dirección

Molenweg 25, Nieuw- en St. Joosland

Salas cercanas

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

3 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 seguidores

Sé el primero en seguir a Theater de Wegwijzer

Para poder ver quién sigue a Theater de Wegwijzer debes estar registrado.