NIU ESPAI ARTISTIC CONTEMPORARI entradas y conciertos 2019 2020 | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de esta sala, síguela para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de esta sala,
como ya sigues esta sala, te notificaremos cuando los tengamos

Información

Niu és un espai artístic situat al barri del Poblenou de Barcelona. Produeix, mostra i difòn creació audiovisual contemporània, disseny multimèdia, art digital i música electrònica independent. La materia d’estudi, creació i exhibició és la cultura “audio i visual” derivada de la irrupció de la tecnologia digital en el món de l’art, el disseny i la comunicació.

Les activitats de Niu es basen en el següents CONCEPTES:

ESPAI D'EXHIBICIÓ
Sala polivalent al barri del Poblenou de Barcelona on es realitzen exposicions, activitats musicals, audiovisuals i tallers formatius.

SERVEIS A L'ARTISTA
Niu ofereix als artistes diferents serveis de qualitat a baix cost en àrees com: espais de treball; allotjament web i contractació de dominis; serveis d'impressió de qualitat; assesoria comptable; gabinet de premsa i comunicació,...

AGENCIA D'ARTISTES
Niu ofereix serveis d'assessorament i gestió artística per a empreses, institucions i festivals. El contacte continu amb tot tipus de creadors i artistes d'avantguarda ens permet proposar-li els millors continguts artístics i culturals per a les seves necessitats.

FORMACIÓ
De manera regular organitzem tallers formatius per a estudiants i professionals al voltant de diversos aspectes de la creació visual, musical i gràfica contemporànies.

RÀDIO ONLINE
Piu és el canal de ràdio per Internet de l'espai artístic contemporani Niu. Programa música electrònica de qualitat 24 hores al dia. Els seus continguts musicals provenen de les actuacions en directe i les sessions de dj que es realitzen en el propi espai; de la música que músics d'arreu del món ens envien directament; i d'una acurada selecció internacional de cançons editades per 'netlabels' sota llicències Creative Commons.

Localización

Dirección

ALMOGAVERS 208

0 seguidores

Sé el primero en seguir a NIU ESPAI ARTISTIC CONTEMPORARI

Para poder ver quién sigue a NIU ESPAI ARTISTIC CONTEMPORARI debes estar registrado.