Jazz Cava (Vic) entradas y conciertos 2019 2020 | Wegow

Conciertos

Jazz Cava (Vic)
Rbla. dels Montcada Vic Vic, España ES

25 Ene. 2019

A las 22:00

8,10 €

Cada entrada

Jazz Cava (Vic)
Rbla. dels Montcada Vic Vic, España ES

09 Feb. 2019

A las 23:00

7,09 €

Cada entrada

Jazz Cava (Vic)
Rbla. dels Montcada Vic Vic, España ES

09 Mar. 2019

A las 22:00

Información

La Vic Bang Jazz Cava és una entitat cultural sense ànim de lucre fundada l’any 1991. Dedicada a difondre la música de Jazz en particular i tota la música creativa en general. Tanmateix, també organitza i patrocina qualsevol activitat artística o cultural que es consideri interessant.
L'entitat va ser fundada el setembre del 91 i des del 1993 disposa d'un local social, que és la Cava de Jazz, situat a la muralla històrica de Vic, a davant del convent de Santa Teresa. Aquest local té un encant molt especial per la seva antiga construcció en pedra i molt bona acústica. És aquí on es celebren la majoria de concerts i activitats que organitza l'entitat. Al cap de l'any, s'hi poden escoltar més de 70 concerts de música en viu, que es celebren de forma habitual els divendres i dissabtes.

La Vic Bang Jazz Cava té actualment 140 socis, que aporten una quota trimestral de 26 €, podent accedir gratuïtament a tots els concerts i activitats que es celebren durant l'any. La persona que no és sòcia de l'entitat pot accedir igualment a qualsevol concert o activitat, abonant a finestreta l'import de l'entrada.

El gran objectiu de la Cava és esdevenir l’ espai de trobada de tots els que estimem la música. Que tots els professionals i aficionats sentin aquesta entitat com a seva i en puguin participar al màxim. Un espai on poder escoltar músics d’arreu, i alhora un local on els artistes residents a Catalunya presentin les seves noves creacions.
La Cava de Jazz de Vic ofereix setmanalment a tothom un lloc agradable per gaudir-hi d'una boníssima oferta musical en directe, o fer-hi tertúlia tot fent el got a les diferents zones que ofereix.
Des d'aquí volem, doncs, animar-vos a gaudir de les activitats musicals i culturals que es desenvolupen des de l’associació no lucrativa Vic Bang Jazz Cava.

Localización

3 Conciertos

Dirección

Rbla. dels Montcada

2 seguidores

Sé el primero en seguir a Jazz Cava (Vic)

Para poder ver quién sigue a Jazz Cava (Vic) debes estar registrado.