Jazz Cava (Vic) entradas y conciertos 2017 2018 | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de esta sala, síguela para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de esta sala,
como ya sigues esta sala, te notificaremos cuando los tengamos

Información

La Vic Bang Jazz Cava és una entitat cultural sense ànim de lucre fundada l’any 1991. Dedicada a difondre la música de Jazz en particular i tota la música creativa en general. Tanmateix, també organitza i patrocina qualsevol activitat artística o cultural que es consideri interessant.
L'entitat va ser fundada el setembre del 91 i des del 1993 disposa d'un local social, que és la Cava de Jazz, situat a la muralla històrica de Vic, a davant del convent de Santa Teresa. Aquest local té un encant molt especial per la seva antiga construcció en pedra i molt bona acústica. És aquí on es celebren la majoria de concerts i activitats que organitza l'entitat. Al cap de l'any, s'hi poden escoltar més de 70 concerts de música en viu, que es celebren de forma habitual els divendres i dissabtes.

La Vic Bang Jazz Cava té actualment 140 socis, que aporten una quota trimestral de 26 €, podent accedir gratuïtament a tots els concerts i activitats que es celebren durant l'any. La persona que no és sòcia de l'entitat pot accedir igualment a qualsevol concert o activitat, abonant a finestreta l'import de l'entrada.

El gran objectiu de la Cava és esdevenir l’ espai de trobada de tots els que estimem la música. Que tots els professionals i aficionats sentin aquesta entitat com a seva i en puguin participar al màxim. Un espai on poder escoltar músics d’arreu, i alhora un local on els artistes residents a Catalunya presentin les seves noves creacions.
La Cava de Jazz de Vic ofereix setmanalment a tothom un lloc agradable per gaudir-hi d'una boníssima oferta musical en directe, o fer-hi tertúlia tot fent el got a les diferents zones que ofereix.
Des d'aquí volem, doncs, animar-vos a gaudir de les activitats musicals i culturals que es desenvolupen des de l’associació no lucrativa Vic Bang Jazz Cava.

Localización

0 Conciertos

Dirección

Rbla. dels Montcada

2 seguidores

Sé el primero en seguir a Jazz Cava (Vic)

Para poder ver quién sigue a Jazz Cava (Vic) debes estar registrado.