Fòrum Berger Balaguer entradas y conciertos 2017 2018 | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de esta sala, síguela para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de esta sala,
como ya sigues esta sala, te notificaremos cuando los tengamos

Información

La Casa Modernista Fòrum Berger Balaguer va ser construïda entre els anys 1910 i 1914 obra dels arquitectes Santiago Gu?ell i M. Cosquillat.

L’Obra Social de Caixa Penedès va adquirí l’edifici l’any 1978 i, després d’un intens procés de restauració, transformació i adaptació d’algunes dependències, el 22 de desembre de 1985 amb motiu de la inauguració de la sala d’exposicions “l’Aula de Cultura” es va obrir al públic.

Posteriorment s’adequaren les sales de reunions del pis superior i el condicionament de l’Auditori per adaptar-lo a les noves tecnologies i a la creixent i variada demanda d’activitats a celebrar-hi.

Com a resultat d’aquesta reforma, el Fòrum Berger Balaguer obre les seves portes a persones i entitats, posant a la seva disposició quatre espais emblemàtics totalment equipats:L’Aula de Cultura, L’Auditori, les Sales de Reunions i la Casa Museu Berger Balaguer, per celebrar-hi exposicions, concerts, conferències, reunions, i altres activitats en un dels entorns modernistes més cèntrics i originals de Vilafranca del Penedès.

Localización

Dirección

Rambla Nostra Senyora,

0 seguidores

Sé el primero en seguir a Fòrum Berger Balaguer

Para poder ver quién sigue a Fòrum Berger Balaguer debes estar registrado.