ABONAMENT GENERAL 7 concerts del cicle Músiques Religioses del Món a Convent Carmen. Entradas, cartel, grupos de ABONAMENT GENERAL 7 concerts del cicle Músiques Religioses del Món a Convent Carmen | Wegow

Desde 60,00 €

ABONAMENT GENERAL 7 concerts del cicle Músiques Religioses del Món a Convent Carmen

7 al 28 de abril 2019

  • Voy a ir
  • Me interesa
  • No voy a ir
  • No voy a ir

Mis entradas

Nombre

Tipo

Fecha

Hora

Lugar

Comprar entradas

Músiques Religioses del Món 2019: Abonament general

60,00 €
SOLD OUT
RESERVADO

¡Solo quedan 30!

Detalle de compra

Gastos de gestión

Total

Todavía no tienes entradas seleccionadas

Selecciona alguna entrada

Información

La majoria de les religions tenen una cultura musical pròpia. Tractant-se d’un llenguatge abstracte, resulta més efectiu per a comunicar idees místiques que la paraula i és un recurs, per tant, indispensable per al discurs de qualsevol religió. Algunes vegades serveix per a rendir culte a una deïtat, altres cerca afavorir la meditació i unes altres crea escenaris on viure emocions complexes com la devoció, el penediment o el pas del temps o la transició, tractant d’acostar-nos a vegades al concepte de l’eternitat. Sense necessitat de polaritzar entre la música d’orient i occident, l’ús del ritme, del timbre i del pols han variat enormement a través dels segles evolucionant com l’han fet els ritus, l’imaginari i les doctrines pròpies de cada comunitat religiosa i cada zona geogràfica. Però, després de tot, els ingredients que emprem són els mateixos: aire, vibració i silenci.

Aquesta és precisament la premissa del cicle Músiques Religioses del Món: celebrar la diversitat de les diferents manifestacions religioses amb la música com a element unificador. Una eina de comunicació i intercanvi cognoscible a tot el món que eixampla els nostres límits per a abordar aquelles preguntes a les quals no sabem respondre i apel·lar a les nostres emocions independentment de la nostra procedència i de la nostra fe.

El programa del cicle pretén posar en comú un univers tan plural en les religions com el de les mateixes persones que ho habiten

07 Abr. - 28 Abr. - 2019

A las 18:30

Localización

8 Conciertos

Dirección

Plaça del Portal Nou, 46003 València

Alojamiento

Artistas

2 Conciertos

3 Conciertos

2 Conciertos

2 Conciertos

2 Conciertos

1 personas van a ir o les interesa

Sé el primero en seguir este Festival

Para poder ver quién va a este evento debes estar registrado.

Comenta en público

El chat público integra todas las personas que van o quieren ir a este concierto. ¡No dejes de ir a un concierto por no tener con quién ir!

Únete a Wegow para poder interactuar.

¿Ya tienes las entradas para el concierto de Madrid?

Sí, las he comprado en Wegow ahora mismo.

¿Vas con tus amigos?

Sí, nos vemos directamente en la sala Riviera.