Comprar entradas para TARTA RELENA Concierto en LAB 15 / Palacio del Portalet el 20 de noviembre de 2021

ATIENDE OFF! EXPERIENCIA SONORA III.
  • Información
  • Alojamiento y transporte
  • Seguidores
  • Chat

Información de TARTA RELENA

La Experiencia Sonora III de ATIENDE OFF! propone una RUTA CULTURAL GUIADA (Alicante en la antigüedad ) + CONCIERTO DE TARTA RELENA (Folk tronadet i gregorià progressiu format per la Marta Torrella i l'Helena Ros ) en el emblematico edificio del LAB15/ Palacio del Portalet.

Inicio Ruta 10:30 en Puerta Principal Palacio del Portalet (Calle labradores 14 03002 Alicante) / Concierto 12:30 en Sala Noble del Palacio del Portalet.
-------------------------------------------------------

Tarta Relena neix el 2016 com un projecte de dues cantants per explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell d’allò tradicional i de definir la mediterraneïtat, Tarta Relena vol fer-se seu un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani.

Als arranjaments de Tarta Relena, els timbres tan diferents de les dues veus s’enllacen o fan nusos, flueixen com l’aigua o rasquen com l’estepa; s’allunyen en dissonàncies afilades i més tard es retroben. Sempre buscant la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb el mínim d’elements.

12:30h

20 nov. 2021

Alojamiento y transporte

  • Dirección

    Carrer Llauradors, 15, 03002 Alacant, Alicante

  • Cómo llegar

    Centro ciudad, Casco Antiguo de Alicante

Alojamiento
Reserva aquí tu alojamiento para el concierto.