Comprar entradas para Tardor + Novembre Elèctric a Castelló Concierto en Veneno Stereo el 31 de mayo de 2019

'Poder per als barris tour' a la Veneno Stereo
  • Información
  • Alojamiento y transporte
  • Seguidores
  • Chat

Información de Tardor + Novembre Elèctric a Castelló

Tardor va iniciar la gira de presentació de Patraix al Palau de la música de València al setembre de 2017. Durant el 2018 ha realitzat més de 30 actuacions, sent una de les bandes valencianes més actives. Ara arriba el ‘Poder per als barris tour’, la nova gira de Tardor per al 2019. La banda valenciana pretén portar la sonoritat i la filosofia de ‘Patraix’ a escenaris nous durant esta temporada, amb un repertori més complet i consolidat, incorporant cançons dels seus anteriors treballs i amb algunes novetats que presentaran a la primavera.

En alguns concerts vindran acompanyats d’una de les bandes més emblemàtiques del pop valencià com es Novembre Elèctric. Una de les revelacions de 2018 amb la publicació del seu segon disc 'Quart Minvant', considerat Millor Disc Pop i Millor Disseny als premis Carles Santos de la Música Valenciana i millor Disc Pop als Ovidi Montllor, organitzats pel COM.

Els dos grups han preparat un concert únic i exclusiu, amb molt poques entrades a la venda, a la mítica sala Veneno Stereo de Castelló de la plana el pròxim divendres 31 de maig a partir de les 19:00h. Una ocasió especial per poder gaudir de les propostes de Tardor i Novembre Elèctric en un ambient proper i íntim.

19:00h

31 may. 2019

Alojamiento y transporte

  • Dirección

    Calle alcalde Tarrega, 29

Alojamiento
Reserva aquí tu alojamiento para el concierto.