Fest Ciutat

11 Oct 19 - 12 Oct 19

18:00h

Velòdrom Illes Balears Carrer de l'Uruguai, 07010 Palma, Islas Baleares

Comprar entradas

Abonament General 2 dies - Promo llançament

€36.00

Abonament vàlid per els dies 11 i 12 d’octubre. Preu especial llançament. Abono válido para los días 11 y 12 de octubre. Precio especial de lanzamiento.

Abonament VIP 2 dies

€72.00

Abonament VIP vàlid per els dies 11 i 12 d’octubre / Abono VIP válido para los días 11 y 12 de octubre. - Accés ràpid, exclusiu i aforament limitat / Acceso rápido exclusivo y aforo limitado. - Accés a zona exclusiva a la pista. / Acceso a zona exclusiva en la pista. - Zona d’alta visibilitat i tribuna exclusiva / Zona de alta visibilidad y tribuna exclusiva. - CERVESA A MEITAT DE PREU / CERVEZA A MITAD DE PRECIO. - Barres i gastronomia especial / Barras y gastronomía especial. - Pack regal amb pòster commemoratiu del festival / Pack regalo con póster conmemorativo del festival. - Atenció personalitzada / Atención personalizada.

2 Abonaments + LP La Casa Azul (Pack Dia de la Música)

€75.00

Volem celebrar el Dia de la Música regalant música :-) Només fins a diumenge pots aconsseguir dos abonaments de Fest Ciutat i una còpia en vinil edició limitada color magenta de "La gran esfera", el darrer treball de La Casa Azul a un preu molt especial. Oferta limitada a 100 entrades. 2 abonaments vàlids per 11 i 12 d'octubre 1 vinil edició limitada color magenta "La gran esfera" de La Casa Azul (El vinil s'entregarà a l'entrada del festival. Els abonaments estan identificats com a Promo Dia de la Música i els companys de Fest Ciutat us donaran el vinil de La Casa Azul.) Preu promocional 75 euros (preu sense oferta 89 euros) * Queremos celebrar el Día de la Música regalando música :-) Solo hasta el domingo puedes conseguir dos abonos de Fest Ciutat y una copia en vinilo edición limitada color magenta de "La gran esfera", el último trabajo de La Casa Azul a un precio muy especial. Oferta limitada a 100 entradas. 2 abonos válidos para los días 11 y 12 de octubre. 1 vinilo edición limitada color magenta "La gran esfera" de La Casa Azul (El vinilo se entragará a la entrada del festival. Los abonos están identificados como Promo Día de la Música y los compañeros de Fest Ciutat os entregarán el vinilo de La Casa Azul) Precio promocional 75 euros (precio sin oferta 89 euros)

Pack 6 Amics - Promo llançament

€200.00

Preu reduït per grups de 6 persones. Abonament general vàlid per els dies 11 i 12 d’octubre. Preu especial de llançament. Precio reducido para 6 personas. Abono general válido para los días 11 y 12 de octubre. Precio especial de lanzamiento.

Abonament VIP 2 dies - Promo llançament

€56.00 SOLD OUT

Abonament VIP vàlid per els dies 11 i 12 d’octubre. Preu especial llançament.

Els/les menors de 18 anys necessiten autorització o consentiment dels seu/s pare/s o tutor legal per accedir al recinte. Així mateix, els menors de 16 anys hauran d’accedir al recinte acompanyats d’un adult que estarà en tot moment amb ells. Los/as menores de 18 años necesitan autorización o consentimiento de su/s padre/s o tutor legal para acceder al recinto. Así mismo, los menores de 16 años deberán acceder al recinto acompañado de un adulto que estará en todo momento con ellos.

Todavía no tienes entradas seleccionadas

Selecciona alguna entrada

Descárgate la app de Wegow
y lleva tus entradas en el móvil