Why Not? fechas de gira 2019 2020. Why Not? entradas y conciertos | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de este artista, síguele para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de este artista,
como ya sigues este artista, te notificaremos cuando los tengamos

Información

“Why not?” neix de la mà d’en Xavier Corbeto (Guitarra Solista), en Jesús Corbeto (Guitarra Rítmica) i la Júlia Girbau (Vocal), tots tres antics components del dissolt grup “Parking” format el 1999. Aquest feia sonar temes d´altres grups i havia près part en Festes Majors, discotèques, bars etc... de Barcelona, Girona i pobles propers a aquestes ciutats.

Després de dissoldre’s, els dos guitarres de l´antic grup conjuntament amb la cantant, decideixen seguir endavant i formar “Why not?” seguint una mica la dinàmica anterior de versionar temes d´altres grups, però amb molta més canya.

Després de buscar durant un temps s´incorporen al grup els nous components, en Xavi Ustrell (Bateria), en Víctor Manjarín (Baix), l’Albert Colldeforns (Teclat) i l´Olga Gibert (Vocal).

Ara mateix, després de treballar durant un temps junts creiem que “Why not?” és un grup disposat a fer-ho tot i a versionar tot allò que es proposa, així mateix, capaç de fer-nos sentir bé escoltant temes que algún cop hem sentit a la radio, al cotxe o en algun concert.

4 seguidores

Sé el primero en seguir a Why Not?

Para poder ver quién sigue a Why Not? debes estar registrado.