SKASTANYADA'09 con POTATO, SKARFACE Y RADIO RAHEEM fechas de gira 2017 2018. SKASTANYADA'09 con POTATO, SKARFACE Y RADIO RAHEEM entradas y conciertos | Wegow

SKASTANYADA'09 con POTATO, SKARFACE Y RADIO RAHEEM

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de este artista, síguele para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de este artista,
como ya sigues este artista, te notificaremos cuando los tengamos

Información

Arriba a Barcelona una nova edició de la Skastanyada de la mà de Producciones Vikingas. Enguany, un cartell que reunirà a la sala Apolo a tres formacions emblemàtiques del ska i reggae actual.

POTATO
La tornada d’aquesta banda als escenaris dins de la seva nova gira que ells anomenen “la revuelta ska” i que els portarà a visitar diversos països d’ Europa, Argentina, Méxic i Japó.
Aclamats per milers de seguidors de la banda, els bascos Potato anuncien la grabació d’un disc en directe, el proper mes d’octubre al Kafe Antzokia de Bilbao.
www.myspace.com/potatoskabanda

SKARFACE
Els amants del ska més genuí podran gaudir amb la música de Skarface, una formació francesa que des dels seus orígens - el maig del 1991 – fins al moment, s’ha convertit en una de les millors del món. No és d’estranyar la seva participació en festivals de ska
més prestigiosos de França, Bèlgica, Alemanya, Japó, Hongria i també d’Espanya.
www.myspace.com/skarfaceska

RADIO RAHEEM
Barregen tot el que hi ha entre l’ska i el metal, passant per la rantxera, el flamenc o la polka, ritmes desbocats a cops de rock, reggae o salsa. O sigui: sense complexes, denses lletres amb gust d’ironia i d’inconformisme, calor dalt de l’escenari.
La formació, en actiu des de 1996 celebra així els seus 12 anys en la carretera fent el que mes els agrada: Muntar la festa!
www.myspace.com/radioraheembanda

Les primeres 200 persones que accedeixin a la sala, rebrán de regal el nou disc compacte "Patxoca!" on la fusió d'estils navega entre el punk rock, el ska, el reggae i el ragga.

0 seguidores

Sé el primero en seguir a SKASTANYADA'09 con POTATO, SKARFACE Y RADIO RAHEEM

Para poder ver quién sigue a SKASTANYADA'09 con POTATO, SKARFACE Y RADIO RAHEEM debes estar registrado.