Ska Bottom Boat fechas de gira 2017 2018. Ska Bottom Boat entradas y conciertos | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de este artista, síguele para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de este artista,
como ya sigues este artista, te notificaremos cuando los tengamos

Información

La idea de formar el grup es remonta a l’estiu de l’any 2004 a l’illa de Formentera quan un parell d’amics estaven de vacances. Influenciats per l’ambient festiu, després d’una forta insolació i qualque copa d’absenta, va surgir la idea de formar un grup de ska.
Quan arribaren a Mallorca contactaren amb alguns companys per iniciar el projecte. Pràcticament tots els músics ja ens coneixíem. La intenció era fer un grup de ska amb vents.
No es fins a l’estiu del 2005 que l’estructura del grup es començà a formar. Els primers anys no varen ser molt bons, no coincidíem en els assaigs, els vents no havien tocat mai amb un grup i, a més, ens costava treure temes. Però amb el temps, n’hem après una mica i ara se'ns dóna millor. La banda ha sofert alguns canvis en la seva formació, hem afegit vents, percussions i teclats, així com alguns músics han abandonat la formació.
Feim versions de grups de ska clàssic com Skatalites, The Toasters ...i més grups. També tenim temes propis que hem tret durant tot aquest temps. Tota la música la feim instrumental, amb la secció de vents com a referent principal. La nostra estrena va tenir lloc a l’estiu del 2008 al bar Sa Quintana (Biniamar) on va tenir lloc el primer concert.
Durant aquets dos anys hem anat tocant per diferents indrets de l'illa dels que destacam el Selva Rock i la Fira del Disc de Palma, compartint escenari amb els Toasters, Dinamo Dr Feelgood, Sidonie...Tambe tenim una sèrie de concerts programats, alguns a fora de l’illa.
Ara feim feina per treure més temes propis i qualque versió més per donar-nos a conèixer.
Així que ja ho sabeu: veniu als concerts que segur ens ho passarem bé, escoltant bona música i ballant!!!

La formació actual:

Miquel: Bateria, Esteve: Percussió, Jeroni: Baix , Esteve: Guitarra, Tolo: Guitarra, Dani: Teclats , Xavier: Bombardí, Xisca: Trompeta, Alberto: Saxofó tenor i soprano, Manu: Saxofó baríton i alt i Llorenç: Trombó

Inga: Trombó
Yoyo: Teclats i Percusions
Toni: Trompeta
Grimalt: Trompeta

1 seguidores

Sé el primero en seguir a Ska Bottom Boat

Para poder ver quién sigue a Ska Bottom Boat debes estar registrado.