Pepet i Marieta fechas de gira 2017 2018. Pepet i Marieta entradas y conciertos | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de este artista, síguele para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de este artista,
como ya sigues este artista, te notificaremos cuando los tengamos

Información

Pepet i marieta és una proposta festiva que beu de les músiques “populars” d’arreu del món per a vestir uns textos marca de la casa propers, descarats i crítics. Rumba, jota, bolero o ska, tot estil és vàlid per a aquesta banda de 7 músics sòlida i contundent que l’arma ben grossa allà on es presenten amb la seva fórmula de música, teatre i saber cuotidians.
“Xaleu, galifardeus! és l’espectacle de música, teatre i “lo que convigue” amb què Pepet i marieta presenten les seves noves composicions alhora que repassen els himnes més corejats dels seus dos treballs discogràfics “Xalera” (Discmedi 06) i “Sempre hi ha un pedaç pa un descosit” (Edicions Singulars 04). “Xaleu, galifardeus!” és un espectacle interactiu que busca la màxima complicitat amb el públic per a convertir-lo en un instrument capdal del “xou”. Música, teatre, humor i molta ironia per a vestir ritmes de tots els racons del món.
Des que van editar el seu primer treball discogràfic, Pepet i marieta han portat la seva proposta a tot tipus d’escenaris i públics, i han acudit a cites tan importants com el Senglar Rock, l’Acampada Jove, el BAM, les Festes de Santa Tecla de Tarragona o l’Aplec dels Ports de Morella. Amb tot, la banda ha adquirit la professionalitat necessària per a aixecar els ànims de qualsevol tipus d’audiència i fer-la ballar fins la matinada amb un somriure d’orella a orella.

Artistas relacionados

1 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

1 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

1 Conciertos

19 Conciertos

1 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

0 Conciertos

1 Conciertos

42 seguidores

Sé el primero en seguir a Pepet i Marieta

Para poder ver quién sigue a Pepet i Marieta debes estar registrado.