Nora Bosch fechas de gira 2019 2020. Nora Bosch entradas y conciertos | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de este artista, síguele para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de este artista,
como ya sigues este artista, te notificaremos cuando los tengamos

Información


Entrades L'edat d'or del piano català. Obres d'Albéniz, Granados, Massià, Mompou, Debussy, Ravel, dissabte 5 de desembre, 2015 a l´Alfolí de la Sal

Nora Bosch, piano

Colorisme i intensitat descriuen el pianisme de Nora Bosch, qui, amb un ampli repertori, ha actuat com a solista en diferents Festivals arreu de Catalunya i realitzant concerts a França, Andorra, Alemanya i Suïssa.

Inicia els seus estudis musicals a Catalunya al Conservatori Professional de Música de Girona i a continuació a França, al Conservatoire Supérieur de Musique, Dance et Art Dramatique de Perpignan, on obté el Títol Superior de Piano. Posteriorment, obté el Títol Superior de Piano pel Real Conservatorio Superior de Música de Madrid, el Títol Superior de Solfeig, teoria, transposició i acompanyament pel Conservatori Superior de Música de Santiago de Compostel·la i el Títol Superior de Música de Cambra pel Conservatori Superior de Música del Liceu.

Ha ampliat la seva formació musical amb Miquel Farré, Charles Rosen, Luca Chiantore, José Luis Turina, Violeta Hemsy de Gainza, Joseph Banowitz, Dominique Merlet, Ferenc Rados, Aquilles delle Vigne, Josep Colom, David Duval i Nina Kazimirova.

Becada pel Centre d’Estudis Pianístics de Barcelona i per la Sociedad de Artistas Intérpretes y Ejecutantes de España (AIE) amb una beca d’Alta Especialització, fou guardonada en el Concours de Jeunes Talents a França i en el Concurs de Piano Joan Massià. Des del 2007 ha sigut membre del jurat del Concurs de Piano de Torroella de Montgrí.

Ha col·laborat i dut a terme la direcció musical de diferents muntatges escènics i és membre de diverses formacions de cambra. Ha enregistrat un disc per a piano sol i música de cambra el qual ha sigut retransmès per Catalunya Música i la Ràdio Suïssa.

En l’àmbit pedagògic ha desenvolupat des de l’any 1997 una intensa tasca docent en diferents escoles de música de Catalunya i en els conservatoris professionals de Terrassa i Manresa, on actualment imparteix classe.

0 seguidores

Sé el primero en seguir a Nora Bosch

Para poder ver quién sigue a Nora Bosch debes estar registrado.