Germans Rebaixinc fechas de gira 2019 2020. Germans Rebaixinc entradas y conciertos | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de este artista, síguele para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de este artista,
como ya sigues este artista, te notificaremos cuando los tengamos

Información

Els germans de Can Rebaixinc viuen en una casa de pagès a mig pujar cap a Batet, Batet de la Serra, és clar, a les profunditats de la Garrotxa.
Educats i aplicats sota la batuta d'uns pares molt austers, els Germans Rebaixinc han après les bases de la cultura popular i tradicional catalana: tot un repertori comarcal, alguna cançó que varen sentir tocar a la tele i alguna que altra aportació de les terres veïnes.

Els integrants dels Germans Rebaixinc provenen de diferents àmbits artístics. Els uneix, però, la seva passió per un instrument: l'acordió diatònic; per unes cançons: les tradicionals ipopulars; i una actitud: el sentit de l'humor.

Els germans Rebaixinc venim de Batet de la Serra per presentar el nostre nou espectacle, un espectacle de necessitat, a can Rebaixinc hem tingut un daltabaix amb el tractor i el mecànic ens ha aconsellat comprar un tractor nou, i en això estem, d'aquí el què del nostre espectacle.

I aquí estem i restem a la vostra disposició, pel que us calgui, i si podeu col·laborar d'alguna manera en això del tractor... millor que millor.

0 seguidores

Sé el primero en seguir a Germans Rebaixinc

Para poder ver quién sigue a Germans Rebaixinc debes estar registrado.