Andrea Mir fechas de gira 2017 2018. Andrea Mir entradas y conciertos | Wegow

Conciertos

Aún no tenemos conciertos de este artista, síguele para
poder notificarte cuando los tengamos

Aún no tenemos conciertos de este artista,
como ya sigues este artista, te notificaremos cuando los tengamos

Información

La música forma part de la vida de l’Andrea des de ben petita. És la gran de tres germanes, i tot i que cap membre de la seva família són músics, els seus pares, han fet tot el possible per ajudar-la en la seva educació musical.

Així doncs s’ha format en diferents escoles com l'Oriol Martorell, on va estudiar l'ESO conjuntament amb el grau professional de música i el piano com a instrument principal, el Conservatori Municipal de Barcelona on va finalitzar el grau professional i va ser guanyadora dels Premis d'Honor de la seva promoció, i finalment l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on va estudiar el grau superior d'interpretació (piano) en l'àmbit de la música clàssica i contemporània.

A la mateixa vegada que es forma en l'àmbit de la música clàssica i el piano, la música moderna i el cant també l'acompanyaven en tot aquest camí. Comença a fer classes de cant i guitarra elèctrica als 12 anys i forma la seva primera banda de temes propis i versions als 13 anys.
També es forma en la disciplina de la dansa i el teatre musical a les escoles Coco-comin, Eulàlia Blasi, Aules, Eòlia i Som-hi dansa.

El 2015 marxa a Nova York, on a la vegada de viure dels "tips" i de les classes particulars de música, comença a treballar amb el productor Andros Rodriguez de la companyia Advanced Alternative Media Inc. (AAM) i estudia amb el fundador de l'escola Vocal Coaching New York, Justin Stoney.


És a partir d'aquesta experiència i de conèixer molta gent que l'inspira, sobretot en l'àmbit artístic, quan s'adona que el que m'és l'omple és la composició i la producció de la seva pròpia música.
Així doncs aquests darrers anys ha centrat la meva energia i dedicació en aquesta direcció.

Un dels fruits que es farà realitat aquest any 2018 és el seu primer treball en català "Arribes tard".

Artistas relacionados

0 Conciertos

23 Conciertos

1 Conciertos

0 Conciertos

31 Conciertos

20 Conciertos

26 Conciertos

1 Conciertos

0 Conciertos

7 Conciertos

15 Conciertos

5 Conciertos

36 seguidores

Sé el primero en seguir a Andrea Mir

Para poder ver quién sigue a Andrea Mir debes estar registrado.